Solomat a CEVISAMA 2017, 35ª Saló Internacional de Ceràmica de València

Del 20 al 24 de Febrer, una representació de l’equip de Solomat va estar de visita al 35ª Saló Internacional de Ceràmica de València CEVISAMA 2017.

Una fira on els fabricants de ceràmica i empreses auxiliars del sector mostren les seves últimes innovacions, entre les quals destaca la utilització generalitzada de la tecnologia de decoració Inkjet i la proliferació de làmines ceràmiques amb grans formats.

Una visita d’especial interès per conèixer les últimes novetats del sector, així com les diferents tècniques de col·locació. A més, les noves aplicacions del sector ceràmic demanen comercials i tècnics especialment qualificats.

Encara que vam estar visitant tota la fira si que ens vam centrar en els proveïdors habituals, aquests proveïdors que ens ajuden a ser millor empresa dia a dia, gràcies al desenvolupament continu de producte i a les novetats que van incorporant.

Allà vam poder veure les últimes novetats del mercat en paviments, enrajolats, ceràmiques, banys, marbre, portes, terres sintètics, materials i textures de les primeres marques a nivell nacional i internacional.

Els materials que s’exposen a CEVISAMA aquests dies marcaran la tendència per al disseny d’aquesta temporada que ve, per vestir tant a l’interior, com l’exterior de cases, edificis, locals comercials, oficines…