Inalco Design Days “Where everything makes sense”

Amb l’objectiu d’esdevenir el teu referent en solucions, tendències i novetats per al disseny d’espais, a Solomat no hem volgut perdre l’oportunitat de visitar en primera persona un dels referents més importants del sector: INALCO

Solomat als Inalco Design Days 2018

El passat 13 i 14 de juny, una representació de l’equip i de clients professionals de Solomat vam assistir als INALCO DESIGN DAYS 2018, a les modernes instal·lacions d’INALCO ubicades a la localitat d’Alcora (Castelló).

Solomat als Inalco Design Days 2018
Solomat als Inalco Design Days 2018
Solomat als Inalco Design Days 2018

Una oportunitat única, en la que ens van presentar en primícia les seves innovacions i últimes superfícies. A més a més, durant la visita pel Showroom vam poder gaudir de l’arquitectura, el disseny i l’interiorisme a través dels cinc sentits.

Posteriorment vam visitar la planta productiva, amb unes instal·lacions úniques a Espanya, especialment projectada per la producció de grans formats. Vam descobrir de primera mà el procés d’elaboració de peces de ceràmica de gran format, des de la matèria prima fins a l’elaboració del producte final. Alta tecnologia per aconseguir peces de gran format amb uns acabats perfectes.

Una visita molt profitosa i que esperem tornar a repetir.