A la jornada Weber de formació SATE

Amb l’objectiu de continuar sent el teu referent en sistemes i solucions constructives i d’oferir-te un assessorament especialitzat amb tècnics altament qualificats, el nostre equip de Solomat participa continuament en jornades de formació.

El passat dimarts 19 de juny vam estar presents a la jornada Weber de solucions constructives per a façanes, concretament formant-nos en SATE (Sistemes d’Aïllament Tèrmic per l’Exterior)

soluciones-constructivas-fachada-sate-2
Soluciones constructivas para fachada SATE

Els nostres tècnics i comercials van assistir aquesta jornada amb l’objectiu de conèixer amb detall el sistema SATE i la seva correcta aplicació. A més a més de poder realitzar el càlcul tèrmic i el pressupost per als teus projectes. La jornada es va distribuir en:

  • De 9 a 10:45 teòrica SATE i ús de les eines digitals.
  • De 11 a 13:15 formació pràctica del SATE.
SATE para fachadas

Continuarem formant-nos per oferir-te sempre el millor servei!