Formació de Fermacell en tabiqueria seca

Dins del marc de les jornades de formació per oferir-te un el millor assessorament tècnic, el passat dijous dia 21 de Juny, l’equip intern de Solomat va participar en una jornada de Tabiqueria seca d’altes prestacions, per part de Fermacell.

A més a més, aprofitem per recordar-vos que disposem d’existències per un servei immediat.

Fermacell, tabiquería seca de altas prestaciones

La jornada es va iniciar amb el detall de totes les característiques tècniques de la tabiqueria Fermacell i les seves propietats diferencials, de les quals en destaquem les següents: resistència a impactes, major rigidesa i resistència que permeten altures més elevades, resistència a humitats, majors prestacions en aïllament acústic i major resistència al foc…

Tot això s’acaba traslladant en que es pot fer servir un únic tipus de placa en totes les parts de l’edifici, facilitant l’execució, el control d’obra i la qualitat dels envans acabats.

Finalment es va fer una comparativa de la tabiqueria seca de Fermacell enfront de les opcions tradicionals. Els nostres comercials us podràn informar detalladament dels avantatges de cadascuna de les opcions.

tabiquería Fermacell frente a la opción de ladrillo tradicional
tabique cartón-yeso espesor 130 mm vs Fermacell 100 mm
cartón-yeso espesor 100 mm vs trasd. Fermacell espesor 87,5 mm