Solomat visita els principals fabricants de cuines

Amb l’objectiu d’esdevenir el teu referent en solucions, tendències i novetats de CUINA, no hem volgut perdre l’oportunitat de visitar en primera persona els referents més importants del sector.

Del 15 al 19 de Setembre, una representació l’equip de Solomat va desplaçar-se a Alemania per visitar les principals fàbriques de cuines: NOBILIA, HACKER, BURGER, BAUFORMAT, IMPULS i descobrir les novetats que presenten de cara al proper any.

Una oportunitat única que ens va permetre conèixer de prop tots els detalls i productes: des dels test de qualitat dels seus materials fins a les seves àmplies exposicions amb les últimes tendències i novetats, passant pels processos de producció. Perquè només coneixent bé el producte pots oferir el millor als teus clients.

Proveïdors que tracten cada cuina com a única, dissenyada individualment i fabricada amb la major precisió. L’alt grau d’automatització ofereix un constant estàndard de qualitat, d’acord al concepte ‘German Kitchen’ i garanteix cuines per tota la vida.

En definitiva, una visita molt profitosa i que tornarem a repetir amb total seguretat el proper any.