fbpx

Detalls amb ceràmica

Solomat cada detall importa. Nosaltres fem detalls amb ceràmica, ja que és un material que ens permet fer una infinitat de combinacions úniques per a cada estil. Les ceràmiques ens ajuden a dissenyar amb llibertat amb cada gamma de colors i formes i ens permeten innovar i combinar al teu gust. Les combinacions no tenen límits!

La ceràmica també és un element de decoració que ens aporta colors i acabats amb un toc refinat. A Solomat usem la ceràmica decorativa en un frontal de llit, en el bany, en una paret del saló… Hi ha mil possibilitats… Hi ha ceràmiques que aporten un toc de color, frescor i textura al nostre bany. Nosaltres treballarem per a donar-te la millor combinació d’espai, confort i versatilitat que necessites.

Una tendència a l’alça en ceràmiques són els sòls en forma d’espiga que aporten un encant molt especial. El que no molta gent sap és que van ser una tendència molt important fa diverses dècades. Malgrat això, mai han deixat d’estar de moda i ara tornen amb més força que mai. Per a nosaltres és una opció ideal per a generar contrast en espais d’inspiració industrial, nòrdica o rústica.

Si estás pensando en hacer una reforma de tu cocina, no dudes en contactar con nosotros y te asesoraremos para conseguir la cocina de tus sueños.

Para poder ofrecerte un servicio totalmente a tu medida tenemos que reservar tiempo para ti:

També pots demanar cita prèvia enviant-nos un correu a:

citaprevia@solomat.net

Ens posarem en contacte amb tu.