fbpx

Idees per a reformes de cuina

Cocinas - Cornellà - Terrassa - Barcelona

BACK TO BLACK

Sofisticada, moderna i amb molt de caràcter. Les cuines amb tons foscos estan sent tendència. Aquestes ens aporten elegància i molta personalitat. A aquest cas amb fronts de fusta on podreu apreciar l’autenticitat del natural. Pots veure una cuina molt similar en el nostre showroom de Terrassa, no te la perdis!

Cocinas - Cornellà - Terrassa - Barcelona

EL PERFECTE CONTRAST:

Una cuina càlida i confortable, amb portes emmarcades en blanc i fogons foscos, una preciosa combinació entre el rústic i l’elegant. El contrast entre el blanc i el negre és una combinació única i càlida. T’agrada?

Cocinas - Cornellà - Terrassa - Barcelona

ATEMPORALS

A diferència de la modernitat o el rústic que són les altres cuines, aquesta és elegant i atemporal, amb portes emmarcades en grisa perla, combinades amb mòduls en vidre i prestatges oberts. Afegeix-li complements en coure, o daurats i li donaràs un toc especial.

Cocinas - Cornellà - Terrassa - Barcelona

AMB ENCANT

Volem donar-li un toc personal a la teva cuina! En aquest cas vam mostrar un ambient de cuina amb portes emmarcades i tiradors en negre, també aigüera i aixeteria en aquest mateix color. Podria ser una cuina d’estil clàssic, però amb els acabats aconseguim transformar un ambient habitual en un molt actual i amb molta personalitat.

També pots demanar cita prèvia enviant-nos un correu a:

citaprevia@solomat.net

Ens posarem en contacte amb tu. 

Si estàs buscant cuines o banys a Terrassa o Cornellà o voltants no dubtis a contactar-nos!