fbpx

Banys lluminosos

Existeixen infinits estils per a dissenyar el teu bany, però nosaltres volem ensenyar-te proposades per a fer-ho més lluminós.

Reformas - interiores - cocinas - baños - cerámica - rehabilitación - obra nueva - obra - cornella - terrassa - reformas integrales - reformas de baños - cocinas cornella - baños cornella - Cornellà

Les peces centrals del bany barregen materials amb acabats de ferro per a aconseguir una estètica més industrial. Aquestes peces s’adapten a qualsevol concepte de bany, ja que els seus acabats són totalment personalitzables. A més, és una aposta segura per a aconseguir aportar al bany una harmonia amb tots els elements d’estil minimalista i totalment funcional. L’estètica de l’aixeteria i els sanitaris pot ser una part molt important per a aportar elegància al bany. A més, ens trobem davant un clar exemple del que a Solomat determinem com a «banys lluminosos». Aquest espai està perfectament distribuït i fa la sensació d’amplitud. Però, sobretot, ens aporta llum a l’estada.

baños luminosos-cornella-terrassa

Per a aconseguir un bany modern i únic, però respectant l’estil clàssic, una opció és jugar amb la combinació dels tons blancs (que ens permeten aportar llum a l’espai) i els acabats de fusta del mobiliari (que ajuden a donar-li calidesa a l’espai). En resum, un dels secrets (res ben guardat, haig de dir) per a fer la sensació de llum en un espai és jugar amb les formes i textures, però, sobretot, incorporar el color blanc a l’habitació. Aquest ens permetrà rebotar més llum i fer la sensació d’amplitud a un espai petit. També, pots combinar el blanc amb elements d’algun color o negres per a jugar amb els contrastos.

Per a nosaltres és important adaptar-ho a tu, contacta amb nosaltres i t’assessorarem.

baños luminosos-cornella-terrassa-barcelona

També pots demanar cita prèvia enviant-nos un correu a:

citaprevia@solomat.net

Ens posarem en contacte amb tu. 

Si estàs buscant cuines o banys a Terrassa o Cornellà o voltants no dubtis a contactar-nos!

¿Te has planteado alguna vez los secretos para unos baños luminosos?

Existen infinitos estilos para diseñar tu baño, pero nosotros queremos enseñarte propuestas para hacerlo más luminoso.

Reformas - interiores - cocinas - baños - cerámica - rehabilitación - obra nueva - obra - cornella - terrassa - reformas integrales - reformas de baños - cocinas cornella - baños cornella - Cornellà

Las piezas centrales del cuarto de baño mezclan materiales con acabados de hierro para conseguir una estética más industrial. Estas piezas se adaptan a cualquier concepto de baño, puesto que sus acabados son totalmente personalizables. Además, es una apuesta segura para conseguir aportar al baño una armonía con todos los elementos de estilo minimalista y totalmente funcional. La estética del la grifería y los sanitarios puede ser una parte muy importante para aportar elegancia al cuarto de baño. Además, nos encontramos delante un claro ejemplo de lo que en Solomat determinamos como «baños luminosos». Este espacio está perfectamente distribuido y da la sensación de amplitud. Pero, sobretodo, nos aporta luz a la estancia.

Cada estilo requiere de unos acabados diferentes y jugando con la disposición de los elementos podemos crear líneas y forma que se adapten a ti.

baños luminosos-cornella-terrassa

Para conseguir un baño moderno y único, pero respetando el estilo clásico, una opción es jugar con la combinación de los tonos blancos (que nos permiten aportar luz al espacio) y los acabados de madera del mobiliario (que ayudan a darle calidez al espacio). En resumen, uno de los secretos (nada bien guardado, debo decir) para dar la sensación de luz en un espacio es jugar con las formas y texturas, pero, sobretodo, incorporar el color blanco a la habitación. Este nos permitirá rebotar más luz y dar la sensación de amplitud a un espacio pequeño. También, puedes combinar el blanco con elementos de algún color o negros para jugar con los contrastes.

Para nosotros es importante adaptarlo a ti, contacta con nosotros y te asesoraremos.

baños luminosos-cornella-terrassa-barcelona

También puedes pedir cita previa enviándonos un correo a:

citaprevia@solomat.net

Nos pondremos en contacto contigo.