fbpx

Cuines a Terrassa i Cornellà: vina a visitar la nostra exposició!

Per a més inspiracions visita les nostres botigues de Terrassa i Cornellà.

Cuina pedra i formigó:

En el nostre showroom de Cornellà, podràs trobar aquesta cuina dissenyada a partir de la combinació de diversos acabats: aplacat de pedra en les parets i mobles en formigó clar i fosc. En aquest cas es tracta d’un disseny imitació de pedra, el material és un porcellànic de massa acolorida i el pots trobar en diversos formats i colors per a adaptar-lo millor a l’espai. Aquest disseny, a l’una d’elegant, ens permet decorar l’espai mantenint el minimalisme i funcionalisme del bany.

A Solomat, t’ajudem a crear el millor acabat per a la teva cuina combinant materials i colors per a aconseguir l’estil que millor s’adapta a tu.

Els nostres comercials i interioristes t’ajudaran a aconseguir l’acabat final més desitjat des de clàssic a modern.

També pots demanar cita prèvia enviant-nos un correu a:

citaprevia@solomat.net

Ens posarem en contacte amb tu.

Visita la nostra pàgina d’Instagram on pugem contingut diàriament per a ajudar als nostres interioristes i dissenyadors a crear projectes. A més, també pot ser una bona font d’idees si estàs pensant en reformes cuines o banys a Terrassa i Cornellà, o els voltants de Barcelona. Nosaltres t’ajudarem a crear un concepte funcional i pràctic a més d’estètic i elegant. Si estàs pensant a reformar la teva cuina, no dubtis en contactar amb nosaltres. Els nostres experts t’assessoraran per a treure-li el millor rendiment al teu espai. A Solomat, ens importa tant l’estètica de l’espai i el seu disseny com la seva funcionalitat per al dia a dia, per això, creiem en la importància de la personalització. Pots contactar amb nosaltres per la pàgina web, les xarxes socials i mail.